Facebook

Ohjeita ja sääntöjä

Yleistä

Pöydän voi varata paikan päällä, soittamalla tai www.kampinkirpputori.fi :n kautta ja maksu suoritetaan joko etukäteen tai tilityksen yhteydessä. Tilitys suoritetaan aikaisintaan myyntijakson päättymistä seuraavana arkipäivänä.

 

Tilityksen voi tehdä arkisin klo 11-18.30 (lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16). Tilityksen yhteydessä on
näytettävä henkilöllisyystodistus. Myynneistä tulleita rahoja säästetään kahden kuukauden ajan.

 

Kun pöytävuokra alkaa, voidaan tuotteet tuoda myyntijaksoa edeltävänä iltana arkisin klo 18:00- 19:00
(LA ja SU klo 15:00-16:00).

 

Pöytä tulee tyhjentää myyntijakson loputtua klo 18:00 mennessä (la ja su klo 15:00 mennessä).

Pöytävuokra ei jatku automaattisesti. Mikäli pöytävuokraa halutaan jatkaa, tulee siitä neuvotella henkilökunnan kanssa mahdollisimman pian.

Jos pöytää ei ole tyhjennetty, kun seuraava asiakas tuo tavaroita, tyhjennämme itse pöydän ja perimme 25€, joka vähennetään myynneistä.

Pöytää tyhjentäessä on oltava tarkka, ettei vieraita tuotteita joudu mukaan (tarkistamme tämän myös kassalla). Kassalle voi jättää cd- ja dvd- levyt.

Meillä ei saa myydä elintarvikkeita, vaarallisia aineita, teräaseita, K-18-tuotteita, alkoholijuomia, tupakkaa tai laittomia piraattituotteita.

Kirpputorilla on löytöpiste, johon kerätään tuotteet, joista on pudonnut hintalappu. Säilytämme löytyneet ja hinnattomat tuotteet yhden viikon (7 vrk), jonka jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen.

 

Tuotteet eivät saa ulottua käytävälle asti.  Muistutamme, että siistit pöydät, joissa ei ole liikaa tavaraa, vetävät asiakkaita parhaiten puoleensa.

 

Hintalaput

Annamme pöydän varauksen yhteydessä kaksi arkkia hintalappuja ilmaiseksi (24 kpl / arkki).
Näiden jälkeen perimme 0,20€/arkki. Hintalappuun on merkittävä selkeästi hinta ja tuotteen kuvaus (esim. punainen t-paita). Mikäli tuotteessa on jokin vika, se tulee mainita. Jos hintaa haluaa muuttaa jälkeenpäin, on tilalle laitettava uusi hintalappu. Kassa ei hyväksy tuotteita, joissa on sutattu vanha hinta ja kirjoitettu uusi tilalle (tämä ehkäisee huijaamista). Mitä halvempi hinta, sitä todennäköisemmin tuote ostetaan.

 

Vastuu

Asiakas on vastuussa oman pöytänsä järjestyksestä ja tuotteista. Kirpputori ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Meillä on tallentava videovalvonta ja kassalta voi ostaa varashälyttimiä Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kirpputori ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta.

 

Hyvää myyntimenestystä toivottaen

Kampin itsepalvelukirpputorin tiimi